zondag 27 januari 2008

Design Alert! Design Alert! Design Alert!

WTF! Je merkt wel dat sinds Marc Dutroux zulke hoezen niet meer gemaakt worden. Dit is echter 1982 en een besnorde bebrilde donkere heer (die DICK heet!) zingt samen met een klein meisje Lollipop, dat ze haar Lolly op heeft. Je durft de hamvraag gewoon niet te stellen: WAT voor een mooie grote roze lolly had ze van Dick gekregen? Woeha! Dit is de mafste plaat van het jaar.

Duo Nooitgedacht in de bocht

Altijd lachen, twee politieagenten op de foto. Deze zingende dienders (waarschijnlijk van de burodienst) zijn gezellig op dit flitsende golfje gaan zitten vlakbij hun pliesieburo. Maar die witte kousen... zijn het eigenlijk wel echte agenten? Waarom heeft Nooitgedacht Rechts zulk lang haar? Mmmm... Hier zit een luchtje aan, mannetje!

De Alpenzusjes backdoor!

Van subtiele kleding of kapsels moesten de Alpenzusjes het al niet hebben. Maar kwa pose slaat deze hoes toch wel de spijker weer op zijn kop. Wat moest de fotograaf van Telstar gedacht hebben, eigenlijk? Wat betekent deze houding? Waarom kijkt zij er zo benauwd bij? Wat wil dat Alpenzusje eigenlijk laten zien? Wat zit dat Alpenzusje daar onder te lachen? Zeldzaam maf, deze hoes!

Party Trio rijdt over Zuidmolukker heen

Onbegrijpelijke hoezen soms. Twee heren in het wit proberen met een Suzuki een Zuidmolukker te overrijden nabij een betonnen buis en een karrewiel. Maak daar maar eens chocola van. Stadse Tinus is nergens te bekennen. Of is dat soms die man met het kinderwagentje achter de boerderij? Van het Party Trio later nooit meer iets gehoord. Gek he.

Opsporingsbericht: Toon Kunstenaar en Ge Sleutel

Wie Toon Kunstenaar en Ge Sleutel mogen wezen: geen idee! Dit trio (de derde man is kennelijk anoniem) is waarschijnlijk een Tokkie gezelfschap avant la lettre. Vooral die vriendelijke muzikant rechts boezemt nogal wat vrees in bij de argeloze luisteraar!

De Roberto's strak in het pak!

Als het samenspel wat te wensen overlaat, koop je gweoon hetzelfde truitje. Net als De Roberto's. En als je dan ook nog hetzelfde supersonische digitale horloge aandoet, ben je helemaal het mannetje. Go go Roberto's!
Adverteren bij Daisycon