woensdag 18 juli 2007

Duo Chrisdoline: Twee zien meer dan een

Deze Vlaamse tweeling uit Koekelare kocht graag de brillen samen in. Een aandoenlijk tweetal, dat ook de liefde deelde en een zekere Martino een warm "Ay ay ay" toe riep (een song op het Flandria-label van het roemrijke viertal Blenco-Welbers-Verno-Cogge).

dinsdag 10 juli 2007

Ron Brandsteder grijpt bruine beer


Dit moet toch wel een typisch hoogte- of laagtepunt geweest zijn in de carriere van Ron Brandsteder. Wie Bella Beer was, en hoe Bella Beer in het leven kwam van de boomlange presentator, dat is ons even ontschoten, maar dat hij ook danste met dit sleetse berenpak met daarin een pokdalige, zwetende werkstudent, blijft nog lang in ons geheugen gegrift.

De Bumpers schieten op succes



Meer hoef je niet te hebben voor een hoes. Effe drie hoedjes en drie pistooltjes bij de feestartikelen zaak gehaald, en klaar is Kees. Aan de rooie gezichten te zien is de foto vermoedelijk 's nachts genomen. Aan het pilsje te zien was het drinken nog maar net begonnen.

De Beridi's puffen uit


Je hebt geld uitgegeven voor een grote trom, dus die moet op de foto! Bert, Rini en Dini, of Berend, Rick en Dick, maken er zo te zien een knetterend feest van bij de Kathedraal. Wel een treurig kouwkleumend wintertafreel zo.

Highway in de bocht



Wat bij het poseren hier opvalt, is dat er eigenlijk maar twee heren een instrument bespelen. Wat doet de rest? Koffers sjouwen? Op de hoes kunnen ze niet anders dan even op de gitaar leunen. Of de handen in de zakken. En lachen maar!

De Vrijbuiters: grossiers in haar


Zo zou een platenhoes er uit zien als in de jaren tachtig Photoshop bestond. Baardje er aan geplakt, kapsel erop, snor eraan: en hoesje klaar. En dan voor de lol nog even de ogen van de achterste Vrijbuiter omhoog gezet. Leuk

donderdag 5 juli 2007

Sam Gooris speelt met poppen


Je krijg altijd een slecht gevoel van jongens met een pop. In een soort van namaak poppenkast. Nee, geen geslaagd tafreeltje, Sam Gooris met plaspop op deze Belga-hoes.

Da's schrikken: Eddy Wally als bloemist!


Goeiedag mevrouw, hier zijn uw bloemen! Niet schrikken want in het midden zit mijn hoofd!
Mooi om te zien hoe het kapsel van Eddy Wally al die jaren zo tijdloos in dezelfde snit heeft gezeten.
Adverteren bij Daisycon